Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Doi tineri bănuiţi de săvârşirea unei înşelăciuni, identificaţi de poliţişti

0 240

La data de 12 aprilie, în urma cercetărilor şi verificărilor efectuate, poliţiştii bistriţeni au identificat o tânără, în vârstă de 25 de ani, din judeţul Galaţi, şi un tânăr, de 27 de ani, din judeţul Mureş, bănuiţi de săvârşirea unei înşelăciuni.

În fapt, la data de 6 aprilie a.c., cele două persoane s-ar fi deplasat la locuinţa unei femei, de 57 de ani, din comuna Urmeniş, căreia i-ar fi adus la cunoştinţă faptul că sunt angajaţi ai unui operator de servicii de telecomunicaţii. Totodată, aceştia i-ar fi comunicat femeii faptul că va primi diferite cadouri, în schimbul a 1100 de lei, cele două persoane primind suma de bani solicitată.

Ulterior femeia, de 57 de ani, a realizat faptul că a fost victima unei înşelăciuni.  Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor două persoane bănuite de comiterea faptei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More