Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Doi tineri din Maramureș, cercetați pentru contrabandă. Unul dintre ei are 16 ani

0 1.217

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Poienile de Sub Munte au descoperit și confiscat, pe timpul unei misiuni specifice, peste 1.300 pachete cu țigări, marfă ce urma să ajungă pe piața neagră de desfacere din România.

Lucrători din cadrul Sectorului P.F. Poienile de sub Munte, pe timpul executării unei misiuni specifice, au observat vineri, 2 martie, trei persoane care se deplasau de la frontiera de stat către interiorul țării transportând colete voluminoase.

Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea bărbaților, moment în care aceștia au abandonat coletele și s-au dispersat în direcții diferite.

”Drept urmare, lucrătorii noștri au tras un foc de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, fiind reținute două persoane, cetățenii români Vasile B., în vârstă de 20 ani și G. C., în vârstă de 16 ani, ambii domiciliați pe raza județului Maramureș”, se arată în comunicatul Poliției de Frontieră.

La cercetarea terenului au fost descoperite trei colete cu țigări care au fost transportate la sediul sectorului, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 1.370 de pachete de proveniență ucraineană.

Țigările, în valoare de 16.400 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în continuare se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, la finalizare urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More