Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Doi tineri din Ocna Dej, identificați de polițiști după ce au vandalizat mai multe ghivece în centrul orașului

0 59

Nopțile de la finalul săptămânii sunt extrem de solicitante pentru oamenii legii, după ce tinerii care ies în oraș, în diverse cluburi, își găsesc drept modalitate de refulare vandalizarea proprietății publice. 

S-a întâmplat de nenumărate ori ca ghivecele de flori sau coșurile de gunoi de pe stâlpi să fie vandalizate de tineri teribiliști, aflați de cele mai multe ori sub influența băuturilor alcoolice.

S-a întâmplat și noapte trecută, când mai multe ghivece cu plante ornamentale, amplasate de municipalitate pe strada Regina Maria din Dej pentru înfrumusețarea orașului, au fost distruse de câțiva tineri, care au vandalizat și coșurile de gunoi de pe stâlpii din zonă.

Deși în zonă nu există camere de supraveghere pentru a putea fi  văzute imaginile din timpul vandalizării, polițiștii locali au fost însă la datorie și în scurt timp i-au identificat pe vinovați. Este vorba despre doi tineri din Ocna Dej, aflați în stare de ebrietate. Aceștia au fost identificați și li s-au luat datele, fiind invitați la secția de poliție (după ce le trec aburii alcoolului) pentru a fi chestionați cu privire la faptele lor și a se lua împotriva lor măsurile impuse de lege.

Urmează ca Primăria Dej, instituție în subordinea căreia se află Poliția Locală, să depună plângere împotriva celor care se fac vinovați de asemenea fapte, pentru ca oamenii legii să poată lua măsuri împotriva tinerilor teribiliști.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More