Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Doi tineri prinși cu droguri în centrul Clujului

0 62

Doi tineri, în vârstă de 19 respectiv 27 de ani, au fost prinși de jandarmii clujeni la finalul săptămânii trecute având asupra lor substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive. Jandarmii au confiscat plicurile conținând substanțe suspecte și pastilele și au transmis dosarul către DIICOT pentru continuarea cercetărilor.

Potrivit unui comunicat al IJJ Cluj un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice, în municipiul Cluj-Napoca, în zona străzii  Emanuel  de Martonne, au identificatvineri, în jurul orei 1, un tânăr care avea asupra sa un plic cu substanță sub formă vegetativă, de culoare maro verzui şi zece pastile de culoare gri, susceptibile de a avea efecte psihoactive, alături de două râșnițe, o pipă de lemn, un cântar electronic de culoare gri, foițe. Tânărului,  B.S.S., de 19 ani, i-au  fost întocmite actele de constatare a faptei.

Duminică, 16 aprilie a.c., ora 21.30, un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice, în municipiul Cluj-Napoca, în zona străzii Cotită, au identificat un tanăr care avea asupra sa un plic cu substanță sub formă vegetativă, de culoare maro verzui, susceptibilă de a avea efecte psihoactive. Tanărului,  R.I., de 27 ani, i-au  fost întocmite actele de constatare a faptei.

Documentele şi substanţele descoperite asupra celor doi tineri au fost înaintate D.I.I.C.O.T. Cluj, în vederea continuării cercetărilor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More