Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Doi tineri răniți într-un accident la Josenii Bârgăului

0 45

accident TIR Jucu (2)

Un accident de circulație, soldat cu rănirea a două persoane, a avut loc joi pe raza localității bistrițene Josenii Bârgăului.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Bistrița-Năsăud, un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din Tureac, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17, pe raza localităţii Josenii Bârgăului, în direcţia Bistriţa-Vatra Dornei, într-o zonă de interzicere a depăşirii, semnalizată cu indicator rutier ,,Depăşirea interzisă” şi marcaj longitudinal continuu, s-a angajat în depăşirea neregulamentară a unui autovehicul, condus de către un tânăr, de 23 de ani, din Lunca Leşului, care circula în faţa sa, în aceeaşi direcţie de deplasare, şi care a efectuat viraj la stânga, pentru a pătrunde pe DJ 172C-Ilva Mică, intrând în coliziune cu acesta.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a tânărului, de 25 de ani, precum şi a unei tinere, în vârstă de 19 ani, din Jelna, pasageră în acelaşi autoturism.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului Rutier în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

FOTO: Arhivă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More