Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Doi tineri reţinuţi de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor

0 36

cutit injunghiat crima omor

În 02.03.2014, poliţia a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la decesul unui bărbat de 50 de ani, survenit într-un apartament din municipiul Cluj-Napoca.

În urma verificărilor poliţiştii au stabilit că în apartament, la momentul producerii decesului, se aflau trei bărbaţi cu vârste între 50 şi 60 de ani şi patru tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 23 de ani, între care, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a izbucnit un conflict spontan.

Doi tineri de 22 de ani, respectiv 23 de ani au cauzat leziuni traumatice unui bărbat de 60 de ani şi unuia de 50 de ani, bărbatul de 50 de ani decedând la scurt timp.

Faţă de tinerii de 22 de ani, respectiv de 23 de ani, ambii din municipiul Cluj-Napoca, s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, urmând a fi prezentaţi unităţii de parchet competente cu propunere de arestare preventivă.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More