Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Doi tineri surprinși la volan după ce au consumat droguri

0 665

Polițiștii rutieri din cadrul Biroului Rutier Zalău au depistat marți în trafic un bărbat aflat sub influența substanțelor psihoactive și au întocmit dosar penal.

Polițiștii a fost oprit în trafic, pe strada Păcii, din municipiul Zalău, la ora 16:50, un autoturism, la volanul căruia a fost identificat un bărbat, de 26 de ani, din Zalău.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru una dintre substanțele interzise. Acesta a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea srtabilirii prezenței în organism a substanțelor interzise, precum și tipul acestora.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive.

În aceeași zi, polițiștii rutieri din Jibou au întocmit dosar penal unui tânăr din comuna Surduc, aflat sub influența substanțelor psihoactive.

În fapt, la ora 19:15, polițiștii au oprit în trafic, în orașul Jibou, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Surduc. Acesta a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv.

Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii prezenței în organism de substanțe psihoactive și tipul acestora.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More