Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Doi turişti blocaţi pe drumul spre Valea Blaznei, sprijiniţi de jandarmii montani Rodna

0 43

Două persoane care doreau să ajungă la Valea Blaznei au rămas blocaţi în după-amiaza zilei de duminică, 19 martie, cu autoturismul pe traseu, cauzele fiind provocate de o defecţiune tehnică.

Având în vedere faptul că nu au mai putut mişca autovehiculul de pe loc, aceştia se aflau în imposibilitatea de a-şi continua drumul.

În zonă încă mai este zăpadă, stratul măsoară aproximativ 10 cm, iar jandarmii montani care se aflau în patrulare în zonă, i-au sprijinit în sensul scoaterii autoturismului în afara drumului şi conducerii acestora la Valea Blaznei, unde au putut solicita sprijin de la o firmă specializată de tractări auto.

Cele două persoane, un bărbat din Nepos şi o femeie din Reşiţa, au fost conduşi la complexul turistic din Valea Blaznei, unde se află în siguranţă, urmând ca după solicitarea unui sprijin de specialitate să îşi poată continua drumul.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More