Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Doi urmăriți general prinși la Bistrița

0 33

Polițiștii bistrițeni au identificat și reținut două persoane date în urmărire generală după ce s-au sustras executării pedepsei cu închisoarea. Este vorba despre un tânăr de 16 ani din Bistrița și un bărbat de 36 de ani din județul Mureș, ambii condamnați pentru furt calificat.

În 01.04.2013, ora 09:35, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, în cadrul unei acţiuni organizate pe raza municipiului Bistriţa, l-au depistat pe un tânăr de 16 ani din Bistriţa, care figura ca fiind urmărit la nivel naţional din luna martie a.c. Acesta se sustrăgea executării unei pedepse de 1,8 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Ulterior, în 02.04.2013, ora 01:30, în Salva, poliţiştii l-au identificat pe un bărbat de 36 ani din Moreşti, judeţul Mureş, care era urmărit naţional din luna februarie a.c.. Acesta se sustrăgea executării unei pedepse de 3 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, pronunţate de Judecătoria Bicaz în 22 februarie a.c..

Cei în cauză au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Bistriţa-Năsăud.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More