Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Doina Pană acuză că a fost otrăvită cu mercur

0 240

Încă o „mână criminală” atacă PSD. Doina Pană aduce acuzații grave. Ea spune că a fost otrăvită cu mercur.

Doina Pană, fost ministru PSD, acuză faptul că a fost otrăvită cu mercur. Dezvăluirea a fost făcută în cadrul unei emisiuni din grila Antena 3, iar declarațiile doamnei Pană se încadrează în seria de atacuri criminale la adresa PSD: Dragnea și asasinii, sârma din colonul Gabrielei Firea. Doina Pană a afirmat că din această cauză și-a dat demisia din Guvern, în ianuarie 2018, pentru că „ar fi dăunat imaginii României”.

„Problema e veche şi nu aş fi intervenit dacă nu era acel articol de presă care duce în derizoriu o situaţie foarte gravă. Eram ministru al Pădurilor, în guvernul Tudose când s-a întâmplat. În 2017, la sfârşitul lui noiembrie, am început să mă simt foarte rău, am mers la medic, am aflat că aveam probleme foarte mari cu inima, am urmat tratament, dar mă simţeam tot mai rău. Am făcut apoi o analiză toxicologică în urma căreia a reieşit intoxicaţie cu mercur în concentraţie mare. Am depus plângere la poliţie abia când am demisionat. Nu am făcut plângerea cât încă eram ministru pentru că, în caz ca s-ar fi aflat ar fi dăunat imaginii României. Vă daţi seama, ministru în Guvernul României, otrăvit! E o anchetă în derulare şi sper din suflet să îi prindă. Pe mine m-a salvat Dumnezeu pentru că am aflat cauza să mă pot trata, altfel muream de infarct şi toată lumea spunea că de stres”, au fost declarațiile Doinei Pană.  

Totodată ea a afirmat că și în acest caz există o „mână criminală”. Este convinsă că atacul a venit din partea mafiei lemnului. „Eram ministru la Păduri şi luasem încă din 2014 mai multe măsuri încât, de la 8,8 milioane de metri cubi cât se tăiau ilegal pe an, s-a ajuns la 0,4 milioane de metri cubi pe an. Vă daţi seama cam ce prejudicii am generat pentru mafia lemnului din România. Nu pot să spun că sunt sigură, dar evident că din această zonă“, a menţionat Doina Pană.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More