Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Doina Pană – bugetul întârzie din cauza unor avize, dar e „cel mai mare buget de la Revoluție încoace”

0 113

Doina Pană, vicepreședinte PSD, anunță și ea „cel mai mare buget de la Revoluție încoace”, proiect care însă nu e. Vina întârzierii: niște avize CSAT și vacanța parlamentară.

Doina Pană, vicepreședinte PSD, a venit azi cu explicații pentru a motiva întârzierea aprobării proiectului de buget pentru anul 2019. Ea a afirmat că proiectul de buget, „cel mai mare buget de la Revoluție încoace”, „un buget aferent unui PIB de peste 1.000 de miliarde de RON”, este gata încă din decembrie 2018, însă întârzie din cauza unor avize de la CSAT și, bineînțeles, deoarece a intervenit vacanța parlamentară.

„Acum, nu știu dacă e neapărat nevoie să stăm și să identificăm vina, pentru că ar fi mai multe chestii cumulate. Practic, draftul este gata din decembrie, atunci a existat o întârziere din motive de aviz de la CSAT, după care în ianuarie a fost vacanță parlamentară, dar eu zic că foarte curând vom avea un buget. La sfârșitul săptămânii viitoare va fi votat în Parlament, vom lucra la foc continuu până noaptea târziu”, a declarat Doina Pană, citată de cei de la Digi24.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More