Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Doliu în administrația bistrițeană. Un primar de comună a murit în urma unui infarct

0 109

Comuna bistrițeană Șieu este în doliu după trecerea în neființă a primarului Olimpiu Iuga Napeu, care a decedat în urma unui infarct suferit în urmă cu aproape două săptămâni.

Primarul comunei Șieu, aflat la al treilea mandat, suferise un infarct în 21 iulie, fiind atunci transportat de urgență la Spitalul din Târgu Mureș, cu un elicopter SMURD, care l-a preluat chiar de pe terenul de sport din comuna pe care o conducea.

Edilul a suferit la Târgu Mureș o intervenție chirurgicală, fiindu-i montate două stenuri, în urma operației acesta rămânând internat pe Secția de Terapie Intensivă.

Anunțul decesului primarului Olimpiu Iuga Napeu a fost făcut de președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan:

„Cerul plânge… Am aflat în urmă cu câteva minute de plecarea dintre noi a unui om de vază al Judeţului Bistriţa-Năsăud, Olimpiu Iuga Napeu, Primarul Comunei Şieu.

Vestea a venit ca un trăsnet pentru colegii şi prietenii lui Olimpiu şi mie încă nu-mi vine să cred că această veste este reală şi Olimpiu nu mai este printre noi.
Munca stresantă din administraţie şi-a spus cuvântul în cazul lui Olimpiu, un om care a ţinut la comunitatea din Şieu ca la propria familie.
Rămas bun prieten drag! Vei rămâne veşnic în sufletele noastre, ale celor care au avut bucuria să te cunoască!“
O reacție publică la aflarea veștii decesului primarului comunei Șieu a avut și deputatul Daniel Suciu: „Calm. Imperturbabil uneori. Și harnic. Și tăcut. Așa a fost Olimpiu Iuga Napeu. Un primar foarte bun, un om la fel. Nu pot să cred că nu mai este printre noi. Prea tânăr pentru a pleca, mult prea tânăr. Este cu adevărat o veste care te dărâmă, pentru că acest om a fost în ultimii 10 ani mereu în mijlocul nostru, un coleg extraordinar. Să-i dea Dumnezeu odihnă veșnică, iar familiei și tuturor celor care l-au cunoscut mângâiere. Dumnezeu să-l ierte!”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More