Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Doliu în Beclean. Fostul senator PSD Dănuț Prunea a încetat din viață

0 233
Danut Prunea
FOTO: Citynews.ro

Fostul senator PSD de Bistrița, Dănuț Prunea, a încetat din viață aseară, la vârsta de 62 de ani, în urma unui infarct.

Senator al României în perioada 2008-2012 și președinte al organizației PSD Beclean, Dănuț Prunea activa ca profesor de fizică și locuia în Beclean. Absolvent al Facultății de Fizică din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj, social-democratul a fost director al Colegiului Național ”Petru Rareș” din Beclean.

În timpul cât a reprezentat Becleanul și Bistrița-Năsăud în Parlamentul României, Dănuț Prunea a fost membru și apoi președinte în Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport, dar și membru în Comisia permanentă comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru relaţia cu UNESCO.

Trecerea în neființă a fostului senator PSD a fost anunțată de actualul senator PSD de Bistrița, Ioan Deneș:

„E greu atunci când în mod fulgerător auzi vestea cutremurătoare a plecării dintre noi a unui prieten special. La-nceput nu-ți vine să crezi apoi telefoanele încep să sune pentru că tot mai mulți oameni să confirme vestea cutremurătoare. Domnul Prunea a fost pentru mine la-nceput profesorul, apoi omul politic (președinte PSD Beclean și senator în Parlamentul Romaniei 2008-2012) care m-a-nvățat ce-nseamnă să lupți pentru idealuri și principii în viață. Vreau să transmit sincere condoleanțe familiei îndoliate. Domnule senator și profesor Prunea vei rămâne în inimile noastre într-un loc special pentru totdeauna”, a scris Ioan Deneș pe Facebook.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More