Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Doliu în ISU Sălaj: Un pompier a murit răpus de Covid. Era un antivaccinist convins

2 1.130

Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Sălaj anunță trecerea în neființă a colegului Gigi Balosin, în vârstă de 49 de ani, care a murit la spital în urma infectării cu Covid-19.

”Cu mare tristețe am aflat despre trecerea la cele veșnice a colegului nostru plt. adj. șef (r) BALOSIN GIGI, în vârstă de doar 49 de ani. Întregul personal al unității noastre împărtășește durerea pierderii și adresează sincere condoleanțe familiei în aceste momente foarte triste! A fost un om deosebit și un adevărat profesionist, un reper pentru colegi și un exemplu pentru cei mai tineri!! Dumnezeu sa-l ierte și sa-l odihnească în pace! Drum lin spre îngeri!”, transmite ISU Sălaj pe pagina de Facebook.

Balosin Gigi a fost pompier la Garda Cehu-Silvaniei, iar în urmă cu 4 luni a ieșit la pensie. În urmă cu câteva săptămâni s-a infectat cu noul tip de coronavirus, starea lui s-a agravat și a fost internat în spital în Cluj-Napoca, însă evoluția medicală din ultimele zile i-a dat speranța că poate reveni acasă. Complicațiile date de Covid-19 au agravat din nou starea lui de sănătate, iar acesta s-a stins din viață pe patul de spital.

Conform apropiaților, odată internat în spital și cu sănătatea din ce în ce mai șubredă, Gigi Balosin le-a mărturisit prietenilor și rudelor că abia acum regretă că nu s-a vaccinat împotriva Covid-19.

De altfel, încă de la începutul pandemiei, pagina sa de pe o rețea de socializare este plină de mesaje antiCovid și mesaje și distribuiri împotriva vaccinării. În urma lui au rămas o soție îndurerată, o fiică, studentă în Cluj-Napoca la Facultatea de Drept și un băiețel.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. O. Ghiuruțan spune

    Contează atât de mult că era ”antivaccinist”? sună de parcă ar fi dușman al poporului, chiabur, legionar etc. Nu aveți niciun pic de rușine.

  2. Anonim spune

    Mancati rahat! Nu era antivaccinist convins!!!Vroia doar sa se convinga carr dintre acestea este cel mai bun pt el! Din pacate nu a mai avut timp pentru asta!
    Rusine ca incercati sa va.cresteti „audienta” pe o reala tragedie pentru familia si prietenii lui!
    Rusine!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More