Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Doliu în Sălaj! Multiplu campion la Judo decedat după un antrenament

0 118

dan-pop

Un cheag de sânge la plămâni i-a fost fatal unui sălăjean în vârstă de 43 de ani. Multiplu campion la judo, Dan Pop s-a stins din viață după un antrenament.

Dan Pop era ieri în sala de antrenament. Își făcea încălzirea, moment în care a căzut secerat la podea. Un echipaj medical s-a deplasat imediat la fața locului și l-a preluat, acesta fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență din Zalău.

Conform sportulsalajean.ro, medicii de la Zalău au decis transportul acestuia la un spital din Cluj-Napoca, însă era prea târziu. Dan Pop s-a stins din viață pe drum spre Cluj.

Dan Pop a adunat multiple titluri de campion și vicecampion al României în cei 30 de ani de carieră. S-a dedicat sportului încă de la vârsta de 13 ani, iar judo a fost pasiunea vieții sale. Chiar dacă avea 43 de ani, Dan Pop n-a renunțat la acest sport și se pregătea cu aceeași ardoare ca și în primii ani ai carierei sportive.

Din anul 2009, Dan Pop a fost şi cadru didactic, fiind titular la catedra de informatică a Liceului Pedagogic “Gheorghe Şincai” din Zalău.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More