Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Doliu la Ambulanța Bistrița. Soțul unei asistente, confirmat cu COVID-19, a decedat

0 480

Un bărbat de 53 de ani din Bistrița, soțul unei angajate de la Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud a decedat în urma infectării cu COVID-19.

Decesul bărbatului, în vârstă de 53 de ani, a fost raportat de către Grupul de Comunicare Strategică. Bărbatului i-au fost recoltate probe în 26 aprilie, fiind confirmat o zi mai târziu, în 27 aprilie, dată la care a și fost internat în secția de terapie intensivă a Spitalului Județean Bistrița.

Drept comorbidități, medicii menționează obezitate, hipertensiune arterială și insuficiență respiratorie severă.

„Întregul colectiv de salariați suntem alături de colega noastră, as.Mărioara Zăgrean, în aceste clipe de grea încercare….
Dumnezeu să îl odihnească în pace! 

“Nu te teme, căci Eu sunt cu tine. Nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sunt Dumnezeul tău: Eu te întăresc, tot Eu îţi vin în ajutor. Eu te sprijin cu dreapta Mea biruitoare.” (Isaia :10‬) “, este mesajul transmis de către Serviciul Județean de Ambulanță.

Potrivit unei informări transmise de Instituția Prefectului în seara zilei de 3 mai au fost recoltate într-o primă etapă probe de la 33 de angajați din două ture operative și o parte din personalul non-operativ, iar în 4 mai au mai fost recoltate probe de la 34 de persoane, care vor intra în lucru în 5 mai. Dintre acestea două teste, aparținând unor asistenți medicali, au ieșit pozitive la testările făcute de laboratorul DSP. 

Soțul asistentei șefe de la Ambulanță este cazul de deces cu numărul 17 din județ

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More