Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Doliu în PNL Cluj. Primarul unei comune clujene a decedat

0 1.022

Minodora Luca, primar al comunei clujene Băișoara, s-a stins din viață aseară, la vârsta de 67 de ani.

Minodora Susana Luca era printre cei mai apreciați edili ai județului Cluj, fiind la al șaselea mandat în fruntea comunei clujene.

”Cu durere nemărginită și profund regret, cu inima împietrită de durere și sufletul gol, suntem, de azi înainte, lipsiți de soarele care lumina întreaga comunitate din Băișoara. Primarul Luca Minodora Susana a plecat în lumea celor drepți, pentru a-și continua misiunea, care i-a fost încredințată, de Dumnezeu, aici, pe Pămant și pe care, de acum o va desăvârși, în ceruri. Băișoara va rămâne pentru primarul ei „LOCUL SUFLETULUI MEU” iar băișorenii vor rămane „FAMILIA MEA EXTINSĂ”, pentru totdeauna. Dumnezeu s-o țină, de-a pururi, în lumina Sa veșnică și să-i dea odihnă sufletului!”, scrie pe pagina de Facebook a primăriței.

Născută la 2 octombrie 1951, Minodora Luca a urmat cursurile liceale la Liceul Teoretic ”Pavel Dan” din Câmpia Turzii, pentru ca apoi să finalizeze studiile universitare la Cluj Napoca și, ulterior, la Facultatea de Drept din Sibiu.

Fostă profesoară de matematică în satele din zona Băișoara, Luca a candidat în 1996, din partea PDL, pentru funcția de primar al comunei Băișoara. Ulterior a obținut alte cinci mandate de primar, ultimul fiind obținut ca și candidat al Partidului Național Liberal.

Minodora Susana Luca suferea de cancer, boală incurabilă care a avansat extrem de fulgerător în ultima perioadă. Aceasta era văduvă, soțul ei decedând în urmă cu câțiva ani, și avea două fiice, ambele plecate în străinătate, în SUA.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More