Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

”Donăm pentru Nadia” campanie de donare de sânge la Policlinica Dej

0 317

Dejenii cu suflet mare sunt așteptați miercuri la o nouă campanie de donare de sânge, de această dată pentru a sprijini o campanie umanitară pentru o dejeancă, mamă a doi copii, care suferă de leucemie.

Nadia, o dejeancă de 43 de ani, mamă a doi copii, a fost diagnosticată la începutul acestui an cu leucemie. Femeia a început brusc să se simtă rău, a avut febră mare mai multe zile la rând, iar când starea de sănătate i s-a agravat s-a dus la medic. După mai multe tratamente cu antibiotice, analizele efectuate la spital i-au dat verdictul crunt: leucemie mieloidă, diagnosticată în 23 ianuarie 2019.

Angajată la fabrica Bosch, dejeanca a fost nevoită să lase totul, serviciu chiar și familie, pentru a începe imediat tratamentul, deși ruptura de copiii ei, în vârstă de 20 și 8 ani, o sfâșie în permanență.

Nadia are însă speranța că în urma tratamentului se va face bine, asta chiar dacă evoluția bolii și chimioterapia i-au măcinat organismul, având repercusiuni atât asupra celulelor cancerigene, cât și asupra celor sănătoase.

Prietenii, familia și cunoscuții fac apel la toți cei care pot ajuta să doneze sânge. Nadia are nevoie de sânge grupa A2 negativ, însă și alte tipuri de sânge sunt acceptate, acestea putând salva alte vieți aflate în dificultate.

Campania de donare de sânge va avea loc miercuri, 5 iunie 2019, începând cu ora 8 la etajul II Policlinica Dej. Înscrieri se pot face de la ora 7:30 la parterul Policlinicii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More