Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

”Donează sânge! Fii erou!” – campanie adresată studenților din Cluj și nu numai

0 103

someseanul-campanie donare sange

Organizația Studenților Mediciniști Cluj, în colaborare cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu-Hațieganu” Cluj-Napoca și Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj derulează în perioada 4-8 mai o campanie de donare de sânge.

Proiectul „Donează! Sângele tău poate salva vieţi!” işi propune să ajute la depaşirea deficitului de sânge şi preparate din sânge cu care se confruntă clinicile universitare clujene prin organizarea periodică de campanii de donare de sânge (minim 2 pe an). Campania se desfăşoară pe parcursul a 4 zile, iar în cadrul acestora dorim ca numarul de donatori să se ridice la 350 şi să se recolteze o cantitate de aproximativ 150 L de sânge.

Prin organizarea periodică si repetată de campanii de donare de sânge ne-am propus să senzibilizăm populaţia cu privire la actul donării de sânge, să îi conştientizăm despre efectele grave care rezultă din lipsa acută de sânge, şi in acelaşi timp să mobilizam cat mai mulţi semeni să raspundă apelului nostru şi să vină să doneze sânge într-un numar cât mai mare în timpul campaniilor organizate de noi dar şi in afara acestora.

Campania de donare de sânge se adresează în special studenților din campusurile universitare Haşdeu, Economica şi Observator, dar şi populaţia oraşului Cluj-Napoca.

Mai multe informații despre această campanie pe site-ul Organizației Studenților Mediciniști Cluj.

Campanie donare sange UMF Cluj

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More