Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dosar penal din cauza a două biciclete

0 127

Poliţiştii au dus la soluţionarea unui furt… de biciclete. Un bărbat, de 38 de ani, şi un minor identificaţi ca şi făptaşi.

Atunci când poliţiştii sunt sesizaţi cu privire la comiterea unui furt, imediat după ce fapta a fost săvârşită, cresc şansele ca autorii să fie identificaţi cu operativitate şi victimele să-şi recupereze astfel prejudiciul. Un caz soluţionat ieri de poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Fărcaşa vine să confirme acest lucru.

În jurul orei 11:00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la furtul a două biciclete. Victimele au precizat că bicicletele au fost lăsate în noaptea de 18 spre 19 noiembrie neasigurate, în faţa unui bloc situat pe strada Independenţei.

La doar câteva ore de la sesizare, operativitatea şi profesionalismul poliţiştilor au dus la identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei. Verificările efectuate au relevat că este vorba de un bărbat de 38 de ani şi un minor, ambii din Buzeşti. Aceştia nu au reuşit să se bucure de „noile achiziţii”, întrucât biciletele au fost restituite proprietarilor, iar cei doi bănuiţi sunt ocupaţi acum să dea declaraţii în cadrul dosarului penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More