Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dosare penale în val pentru infracțiuni rutiere

0 258

Poliția rutieră a constatat, în urma unor controale, mai multe abateri de la regimul circulației pe drumurile publice. Trei bărbați au fost depistați circulând fără permis de conducere.

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sîngeorz-Băi au oprit, la data de 21 februarie a.c., pentru control în trafic un bărbat, de 38 ani, din Ilva Mică, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 172 D, prin localitate. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere.

În aceeași zi, aceiași polițiști au depistat în trafic un alt bărbat, de 33 ani, din Rodna, în timp ce conducea un autoturism prin localitate, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, tot la data de 21 februarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au identificat în trafic un tânăr, de 25 ani, din Livezile, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17, prin localitatea Rusu Bîrgăului, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Cei trei bărbați depistați în trafic conducând autovehicule fără să dețină permis de conducere au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. În toate cele trei cazuri, s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More