Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Două accidente la intrarea în Dej au paralizat traficul rutier – FOTO

0 2.247

Cozi uriașe de mașini se întind pe o distanță de câțiva kilometri la intrările în Dej dinspre Bistrița și Baia Mare, după ce două accidente rutiere au dat peste cap traficul.

Primul accident de circulație a avut loc în jurul orei 9:30, în zona sensului giratoriu de la intersecțiile străzilor Bistriței cu Baia Mare, după ce șoferul unui autoturism Renault a pierdut controlul volanului din cauza unei defecțiuni.

Până la îndepărtarea mașinii avariate de pe carosabil circulația rutieră s-a desfășurat cu dificultate, cozile de mașini formându-se în ambele sensuri.

Doar trei ore mai târziu, un alt accident de circulație a avut loc, de această dată pe podul de peste râul Someș. În acest caz patru autovehicule, care circulau dinspre Bistrița/Baia Mare spre centrul orașului sau drumul de centură, s-au tamponat chiar pe pod, ceea ce a blocat complet traficul. De această dată, cauza producerii accidentului este nerespectarea distanței regulamentare în mers față de autovehiculul din față.

Până la îndepărtarea mașinilor din zona accidentului, s-au format cozi kilometrice de autoturisme.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More