Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Două autoturisme indisponibilizate şi aproape 6000 pachete cu ţigări confiscate de poliţişti

0 37

contrabanda tigari focuri de arma

În 17 ianuarie între orele 10.00- 14.00 poliţiştii de ordine publică băimăreni au desfăşurat o acţiune în pieţele agroalimentare din municipiu pentru combaterea comerţului ilicit cu ţigarete. Ei au verificat mai multe persoane fizice şi juridice, precum şi două autoturisme, iar pentru neregulile constatate au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 9500 lei. De asemenea, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării 3880 pachete cu ţigări.

În acelaşi scop au acţionat pe raza de competenţă şi poliţiştii Secţiei 3 Fărcaşa, care au identificat o femeie în vârstă de 66 de ani din Gârdani ce comercializa fără drept la domiciliu ţigări netimbrate în România.

Poliţiştii Secţiei 7 Suciu de Sus au desfăşurat sâmbătă activităţi care au avut ca scop combaterea contrabandei cu ţigări. Astfel, ei au oprit în trafic un autoturism ce se deplasa pe DN18B, localitatea Cerneşti, la volanul căruia se afla un băimărean în vârstă de 42 de ani. În urma controlului efectuat, poliţiştii au găsit în autoturism 740 pachete de ţigări netimbrate în România, în valoare de aproximativ 7400 lei. Poliţiştii au indisponibilizat autoturismul iar ţigările au fost ridicate în vederea confiscării. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de deţinere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării şi contrabandă.

În cadrul activităţilor de prevenire şi combatere a contrabandei cu ţigări şi a evaziunii fiscale, ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor Maramureş au găsit în maşina unui băimărean 1205 pachete de provenienţă ucraineană, pe care acesta le deţinea în scopul comercializării ilicite. Şi în acest caz maşina a fost indisponibilizată iar ţigările au fost ridicate în vederea confiscării iar pe numele băimăreanului a fost întocmit dosar penal.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More