Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Două case cuprinse de flăcări. Cauza incendiilor este coșul de fum

0 104

Două incendii puternice au afectat două gospodării din Sălaj, în ambele cazuri flăcările pornind de la coșurile de fum necurățate corespunzător.

Primul incendiu a fost sesizat în noaptea de sâmbătă spre duminică, puțin după miezul nopții. Un apel la 112 anunța izbucnirea unui incendiu la o gospodărie de pe strada Avram Iancu din Ileanda.

”Cauza probabilă de incendiu a fost coşul de fum deteriorat. Au ars elemente din acoperiş pe aproximativ 25 mp şi s-a deteriorat tavanul de rigips al unei camere pe aproximativ 25 mp”, precizează reprezentanții ISU Sălaj.

Cel de-al doilea incendiu a fost sesizat duminică dimineaţa, la ora 05.23.

”Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la o casă în localitatea Giurtelecu Simleului. Cauza probabilă de incendiu a fost coşul de fum necurăţat de funingine. A ars acoperişul casei pe 95 mp şi au fost afectate 3 camere şi o mare parte din bunurile din acestea”, mai spun cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sălaj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More