Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Două case cuprinse de flăcări. Intervin 5 echipaje de pompieri

0 291

Cinci echipaje de pompieri au intervenit pentru a lichida un incendiu izbucnit la două case de locuit.

În cursul serii de ieri, 6 aprilie, în jurul orei 23:00, Garda de Intervenție Sângeorz Băi, SVSU Șanț și Rodna au intervenit în localitatea Șanț la un incendiu izbucnit la o casă de locuit, transmit cei de la ISU Bistrița-Năsăud.

Echipajul de pompieri voluntari din localitate ajuns la fața locul a constatat că incendiul se manifesta generalizat la două case de locuit, cu distanță mica între ele. Ambele clădiri erau construite preponderent din material lemnos și exista riscul extinderii la un alt imobil apropiat.

Astfel, forțele au fost suplimentate și au intervenit 5 echipaje de pompieri militari de la Garda de Intervenție Sângeorz Băi și Secția de Pompieri Năsăud cu autospeciala de intervenție la înălțime, dar și trei autospeciale de stingere și un echipaj de prim ajutor SMURD, respectiv SVSU Șanț, Rodna și Maieru cu autospeciale de stingere.

În jurul orei 01:15 incendiul a fost lichidat în limitele găsite. Un imobil a fost afectat în totalitate, iar o casă de locuit a fost degradată pe o suprafață restrânsă.

Cauza probabilă a incendiului, au adăugat cei de la ISU Bistrița-Năsăud, a fost coșul de fum al bucătăriei de vară.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More