Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Două case mistuite de flăcări în Bistrița-Năsăud. O femeie blocată, salvată de pompieri

0 290

Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață la o gospodărie din localitatea bistrițeană Tăure, din comuna Nimigea.

Apelul la numărul unic de urgență 112 a fost dat în jurul orei 7 dimineața, spre locul solicitării fiind expediate imediat echipaje de stingere a incendiilor.

Flăcările au cuprins o casă din localitate, însă s-au extins și la vecinătăți, incendiul ajungând și la o a doua casă.

”La sosirea echipajelor de intervenție la locul indicat, incendiul se manifesta generalizat la două case. Într-una din case a rămas blocată o femeie (cel mai probabil proprietara), din fericire a fost salvată de pompieri și predată echipajului prim ajutor”, a declarat Cristina Răcilă, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Bistrița-Năsăud.

Din fericire, femeia a suferit doar un atac de panică și câteva arsuri minore, fiind în afara oricărui pericol.

Pompierii lucrează pentru lichidarea incendiului și urmează să stabilească ce cauze au dus la producerea acestuia.

ACTUALIZARE:

După aproximativ o oră și jumătate de luptă cu flăcările, pompierii militari au reușit lichidarea incendiului.

În urma incendiului a mai suferit arsuri la nivelul membrelor superioare și soțul femeii salvate de pompieri. De asemenea au fost salvate patru vaci, un cal și doi porci. Pompierii au reușit extragerea la timp a unei butelii.

A ars acoperișul primei case pe o suprafață de aproximativ 110 mp si anexele din apropiere, la cea de-a doua casă au ars doar cornii. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuit electric.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More