Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Două clase de elevi de la Școala Gimnazială Specială Dej au plantat copaci – FOTO

0 187

plantare copaci scoala speciala dej (25)

O nouă pădurice va lua naștere pe Valea Tărpiului după o acțiune la care au participat elevi ai Școlii Gimnaziale Speciale din Dej.

Aceștia au plantat copaci pe Valea Tărpiului, în cadrul unei acțiuni desfășurată în colaborare cu Ocolul Silvic Dej. Profesoarele Gabriela Bilțiu și Alina Suciu și-au scos elevii din clasele a a VI-a A și a VII-a B în natură, fiecare elev plantând câte un copac.

Nu este pentru prima dată când elevii Școlii Speciale Gimnaziale Dej participă la astfel de acțiuni benefice pentru natură. Pe lângă numeroasele programe de ecologizare a spațiilor verzi la care au luat parte în ultimii ani, elevii Școlii Speciale Gimnaziale Dej au desfășurat o acțiune de plantare de copaci și anul trecut în zona localității Rugășești, dar și o acțiune de ecologizare în zona Stației de tratare a apei, acțiunile făcând parte din programul ”Săptămâna Școala Altfel”.

FOTO: Şcoala Gimnazială Specială

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More