Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Două condamnări la închisoare pentru infracțiuni rutiere

0 282

Polițiștii au pus în executare pedepse cu închisoarea pentru doi bărbați care au săvârșit infracțiuni la regimul de circulație pe drumurile publice.

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, au depistat la data de 31.01.2018, în jurul orei 09:00, pe raza municipiului Cluj-Napoca, un bărbat de 35 ani, din  comuna Chinteni, jud. Cluj, care posedă mandat de executare a pedepsei, emis de Judecătoria Cluj-Napoca.

Acesta era condamnat la 1 an și 10 luni  închisoare, pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulației. Bărbatul a fost depus în Penitenciarul de Maxima Siguranță Gherla.

La aceeași dată, poliţişti din cadrul Poliţiei Turda, au depistat pe raza municipiului, un bărbat de 39 ani, din Turda, care poseda mandat de executare a pedepsei, emis de Judecătoria Turda. El era condamnat la 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are în sânge o îmbibație alcoolică peste limita legală și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce  i-a expirat. La fel ca în primul caz bărbatul a fost depus în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Gherla.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More