Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Două familii nevoiașe din Rugășești, beneficiare ale unei campanii caritabile a tinerilor social-democrați

0 73

campanie umanitara Rugasesti TSD Dej (1)

Tinerii social-democrați din Dej și Cășeiu au organizat astăzi vineri o nouă acțiune caritabilă. După acțiunea de acum câteva săptămâni de la Sălătiu, două familii nevoiașe din satul Rugășești, comuna Cășeiu, au beneficiat de sprijinul organizației de tineret.

Cele două familii au primit de la tinerii social-democrați haine, alimente, dar și materiale de construcții, pentru a-și lărgi locuința.

“Sunt foarte bucuroasă că astăzi am adus din nou bucurie în casele a două familii nevoiașe. Mulțumirea pe care am remarcat-o la acțiunea de la Sălătiu, pe chipurile copiilor și a părinților, ne-a determinat să continuăm activitățile de acest gen, de această dată în Rugășești. Aici am găsit două familii numeroase, dar cu o dorință incredibilă de a le oferi copiilor o casă mai spațioasă.

Împreună cu colegii mei din organizația de tineret, am făcut un apel oamenilor dispuși să se implice pentru sprijinirea acestor familii. Din fericire, oameni cu suflet mare, printre cale și d-nul deputat Cornel Itu, ne-au trimis pachete de haine, alimente, dar și materiale de construcții. Toate acestea le-a luminat părinților și copiilor ziua. Bucuria acestora și mulțumirea noastră nu le-aș putea descrie în cuvinte. Sperăm ca în viitorul apropiat să îi putem ajuta cu mai multe materiale de construcții pentru a finaliza anexele începute”, a declarat Marinela Gujan, secretar TSD Dej.

Tinerii social-democrați spun că astfel de acțiuni caritabile nu fac altceva decât să le sporească încrederea că aceste campanii umanitare își ating pe deplin scopul și că vor continua să desfășoare astfel de activități.

“Astăzi am reușit să continuăm acțiunile sociale demarate odată cu noile alegeri. Am reușit să ajutăm astăzi două familii din Rugășești, familii numeroase ce încearcă să își construiască o anexă pentru a putea sta cu toții. Astăzi am învățat că dragostea pentru familie trece peste orice, iar un cap de familie responsabil face orice pentru familia lui. Pe această cale doresc să mulțumesc celor ce până acum ne-au ajutat cu haine și alimente. Îi mulțumim în special și d-lui deputat Itu Cornel care ne-a ajutat și la această acțiune, ne susține și este alături de noi tot timpul”, a mai spus Ionuț Kantor, președinte executive TSD Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More