Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Două femei au fost găsite decedate la Bonțida

0 42

ucis mort serviciul criminalistic crima

Un bărbat din localitatea clujeană Bonțida a anunțat ieri prin 112 că soția acestuia și-a găsit mama și bunica moarte în casă. Polițiștii au început imediat cercetările pentru a descoperi cauza morții celor două femei.

Conform comunicatului Inspectoratului de Poliție al județului Cluj, cel care a făcut apelul la 112 este J. Vasile din Bonțida. Soția acestuia, J. Cosmina ”s-a deplasat la domiciliul mamei sale N.M.V. de 56 ani, din localitate, a găsit-o pe aceasta decedată într-un pat, iar în altă cameră, pe un alt pat era decedată bunica sa, B.M. de 82 ani.”

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează cercetări sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, cu privire la împrejurările în care au decedat cele două femei din comuna Bonţida, judeţul Cluj.

În urma celor sesizate, la nivelul inspectoratului s-a constituit o echipă de cercetare complexă formată din lucrători de poliţie din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Criminalistic şi Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla, care, însoţiţi de medicul legist din cadrul Institutului de Medicină Legală Cluj-Napoca şi sub îndrumarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, s-au deplasat la faţa locului pentru efectuarea de cercetări.

”Cu ocazia efectuării cercetării la faţa locului, în locuinţă nu s-au constatat urme de violenţă, lucruri răvăşite sau care să lipsească” se arată în comunicatul IPJ.

La examinarea exterioară a cadavrelor nu au fost constatate urme vizibile de violenţă, iar medicul legist nu s-a putut pronunţa cu privire la cauza morţii.

Cercetările sunt continuate sub aspectul unei morţi suspecte, iar după efectuarea necropsiei procurorul criminalist va stabili încadrarea juridică a faptei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More