Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO/FOTO – Două incendii în Bistrița. O intervenție pe strada Mesteacănului, iar acum se intervine pe strada Ștefan cel Mare

0 227

Două incendii au fost înregistrate azi în Bistrița. Pompierii intervin chiar acum pe strada Ștefan cel Mare din municipiu.

Pompierii bistrițeni au fost alertați în această seară asupra izbucnirii a două incendii. În primul caz alarma a fost dată în jurul orei 17:00 pe strada Mesteacănului din Bistrița, iar, chiar în acest moment, echipajele se luptă cu focul pe strada Ștefan cel Mare.

La prima intervenție a fost vorba despre un incendiu la un apartament, sursa principală fiind chiar o mașină de spălat haine. A fost o degajare de fum si gaze rezultate in urma proocesului de ardere a materialelor combustibile din compunerea aparatului electrocasnic. Casa scarii s-a inundat cu fum. Nu s-a impus evacuarea locuitorilor din imobil. se actioneaza pentru lichidarea incendiului, au transmis reprezentanții ISU.

A doua intervenție, cea de pe strada Ștefan cel Mare, este în derulare. Alerta a fost dată în jurul orei 19:20, iar la fața locului s-a deplasat două mașini de stingere cu apă și spumă, dar și un echipaj de prim ajutor SMURD. Incendiul se manifestă la o casă, iar pompierii se lupă pentru a opri propagarea incendiului.

Incendiul se manifesta în interiorul casei și se acționează pentru împiedicarea propagarii focarelor la imobilele învecinate (blocuri de locuit), transmit cei de la ISU.

Actualizare ISU, incendiu Bistrița, strada Ștefan cel Mare

Incendiul a fost lichidat. Exista riscul extinderii la mansarda unui bloc din apropiere, dar pompierii militari au reușit lichidarea incendiului înainte ca acesta sa se extindă la alte imobile. Un alt imobil învecinat, cu cinci încăperi, a fost inundat cu fum. Au ars: cca 70 mp din pod și acoperis și cca 70 mp din interior (din trei încăperi).

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More