Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Două incendii lichidate în Sălaj

0 42
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj au fost solicitați să intervină la două incendii izbucnite luni în localitățile Racâș și Nușfalău.

Primul incendiu a avut loc luni după-amiază la o gospodărie din localitatea Racâș. Aici a intervenit, cu două autospeciale cu apă și spumă, Garda de intervenție nr. 3 Hida din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj.

Cauza probabilă de incendiu a fost depozitarea jarului nestins în apropierea unor materiale combustibile (materiale lemnoase) de lângă o anexă, arzând aproximativ 25 mp din acoperiş.

Cel de-al doilea incendiu a avut loc în Nușfalău, la o anexă a unui operator economic de pe strada Oborului.

”Cauza probabilă de incendiu a fost un scurtcircuit produs de la o improvizaţie a tabloului de distribuţie electrică. Au ars diferite bunuri din interiorul imobilului (5 cauciucuri, 500 kg de produse perisabile), acoperişul magaziei pe circa 60 mp şi al imobilului vecin pe 20 mp”, se arată în comunicatul IPJ Sălaj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More