Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Două incendii violente au pus în alertă pompierii bistriţeni. Un bărbat a fost găsit fără suflare – FOTO

0 337

Flăcările au mistuit o casă în localitatea bistriţeană Aluniş, iar la o oră distanţă focul a învăluit un garaj din localitatea Rusu de Sus. Incendiul s-a extins la casa din apropiere. Din păcate echipa ajunsă la Aluniş a descoperit şi trupul fără suflare al unui bărbat

Pompierii bistriţeni au avut parte de un weekend de foc. În această după-masă o echipă a intervenit de urgenţă în localitatea Aluniş. Echipa a fost înştiinţată că flăcările au cuprins o casă şi că înăuntrul acesteia ar fi şi o persoană. Când s-a ajuns la faţa locului incendiul se afla în faza de ardere generalizata, casa fiind în totalitate cuprinsă de flăcări. Din păcate  echipajele Năsăud şi Beclean au descoperit trupul neînsufleţit al unui bărbat.

De asemenea la o oră distanţă a apărut o altă alertă de incendiu în localitatea Rusu de Sus. Flăcările au cuprins un garaj după care s-au extins la un adapost de animale. Echipajul de ambulanţă a preluat de la locul incendiului un bărbat în vârstă de 50 de ani. Acesta prezenta arsuri la nivelul feței şi era conștient. A fost transportat la CPU Beclean.

Se pare că bărbatul, la începutul incendiului, a intrat în anexele cuprinse de flăcări și a evacuat animalele. „Suprafață afectata de incendiu este de aproximativ 80 – 100 mp, garaj și adăpost porcine, în totalitate, sura, parțial, sub 20%. Casa de locuit din imediata apropiere a fost salvata” au transmis cei de la ISU Bistriţa-Năsăud.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More