Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Două lesbiene au ucis un pensionar după ce l-au torturat

0 269

Două femei din Anglia sunt acuzate că au torturat şi apoi ucis un bătrân crezând că acesta este bogat. Ele l-au lăsat să moară, nu înainte de a fura toate lucrurile de valoare din casă.

Kelly Barnes şi Jodie Barnes un cuplu de lesbiene au atacat un fost şofer de autobuz, pe nume Barry Reeve încercând să obţină de la acesta importante sume de bani. Bărbatul în vârstă de 67 de ani a fost bătut şi apoi tăiat cu un cuţit, în casa lui din Norwich. Potrivit cercetărilor, femeile voiau bani pentru a-şi procura droguri.

După ce au văzut că nu reuşesc să obţină nimic de la bărbat, ele s-au întors a doua zi şi au furat tot ce se putea din casă, inclusiv mâncarea din frigider. Corpul bătrânului a fost găsit două săptămâni mai târziu, de către fiica acestuia.

„El a fost bătut brutal, tăiat cu o lamă ascuţită, şi lăsat să moară, fără posibilitatea de a cere ajutor. Acuzatele s-au dus în casa bărbatului neinvitate. El era în viaţă când au ajuns şi a fost lăsat să moară când au plecat. Mai târziu au venit cu un taxi şi au luat tot ce au putut să care, inclusiv mâncarea din frigider”, au declarat procurorii pentru The Sun.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More