Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru tentativă de omor și evaziune fiscală puse în aplicare de poliţişti

0 63

Marţi, 14 martie, poliţiştii Postului de Poliţie Poiana Blenchii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Tribunalul Sălaj, la data de 14 martie, pe o perioadă de 3 ani şi 4 luni, pe numele unui bărbat de 62 ani, din Poiana Blencii, pentru tentativă la infracţiunea de omor, faptă petrecută în luna mai 2016.

În aceeaşi zi, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale-Compartimentul Urmăriri, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Tribunalul Sălaj, la data de 3 martie a.c. pe o perioadă de un an şi 10 luni, pe numele unui tânăr de 29 de ani, pentru comiterea infracțiunii de evaziune fiscală, faptă petrecută în perioada iulie 2011-martie 2013.

Cei doi au fost depuşi în Centru de Reţinere şi Arestare Preventiă Sălaj şi urmează a fi transferaţi în penitenciar, în vederea executării pedepsei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More