Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Două meciuri tari la Bistrița. Gloria întâlnește Dinamo și apoi Steaua

0 49

Gloria Bistrița joacă la finalul acestei săptămâni pe teren propriu împotriva celor de la Dinamo, în cadrul etapei 29 a Ligii 1, pentru ca săptămâna următoare să primească vizita celor de la Steaua în etapa 30. Clubul bistrițean a anunțat și prețul biletelor pentru aceste două meciuri.

Legitimatiile de acces pentru partida etapei a 29-a dintre Gloria Bistrita si Dinamo Bucuresti au fost puse in vanzare miercuri, 1 Mai, la casieria clubului (Strada Parcului nr.3), incepand cu ora 10:00. Tarifele sunt urmatoarele:
Tribuna I – 12 Lei

Tribuna 2 – 10 Lei

Peluza – 5 Lei – bilete la pret redus, valabil doar pentru categoriile speciale (elevi, studenti, pensionari si persoane cu dizabilitati). Aceste bilete nu se vand in ziua meciului.

Partida etapei a 29-a a Ligii I la fotbal dintre Gloria Bistrita si Dinamo Bucuresti va avea loc vineri, 3 Mai de la ora 20 30, pe Stadionul „Jean Padureanu” din Bistrita.

Gloria Bistrița – Steaua, marți 7 mai, ora 21:30

Legitimatiile de acces pentru partida Gloria Bistrita – Steaua Bucuresti, vor fi puse in vanzare incepand de sambata, 4 Mai 2013, la casieria clubului, incepand cu ora 10:00, la urmatoarele tarife:

Tribuna I si Tribuna 2 – 20 de Lei

Peluza – 10 Lei – bilete cu pret redus, doar pentru categoriile special (elevi, studenti, pensionari, pers. cu dizabilitati, pe baza documentelor care sa ateste acest statut). Biletele pentru meciul cu Steaua se vand sambata, luni si marti (4,6 si 7 Mai).

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More