Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Două minore, dispărute de acasă, reperate de oamenii legii

0 171

Două minore declarate dispărute au fost depistate de către polițiștii clujeni.

Cazurile de minori dispăruți apar la iveală aproape în fiecare zi. Totodată în majoritatea cazurilor minorii au fost reperați rapid de oamenii legii. Astfel, un prim caz a fost înregistrat la data de 16 august de către polițiștii din Baciu. Aceștia au fost sesizați cu privire la plecarea de la domiciliu a unei tinere de 15 ani, din comuna Baciu.

Aceasta ar fi plecat de acasă spre Cluj-Napoca și nu s-a mai întors acasă. Familia acesteia ar fi încercat în mod repetat să ia legătura cu minora, însă aceasta avea telefonul închis. Într-un final tânăra a fost depistată pe raza localității Viile Tecii, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Postului de Poliție Teaca.

De asemenea, la data de 26 august, polițiștii din Gilău au fost sesizați și ei cu privire la plecarea de la domiciliu a unei tinere de 16 ani, din Miercurea Ciuc, în privința căreia existau indicii că se află pe raza localității Gilău. Tânăra a fost găsită la domiciliul unei persoane din Gilău și a fost încredințată părinților.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More