Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Doua minore sunt disparute de la domiciliu. Vezi cum arata!

0 219

DISPARUT

Georgiana Dana Neamt, in varsta de 16 ani, din municipiul Baia Mare, in data de 9 mai, ora 16.00, a plecat de la domiciliu si pana in prezent nu a revenit. Semnalmente : 1,60 m inaltime; constitutie atletica; par saten, lung, ondulat; ochii caprui. Nu se cunosc semne particulare. In data de 12 mai, a fost vazuta de o vecina pe str. Barajului, din municipiul Baia Mare, impreuna cu 2 fete.

Monica Laura Rus, in varsta de 13 ani, din comuna Leordina, in data de 11 mai, in intervalul orar 6.30 – 08.00, a plecat de la domiciliu si pana in prezent nu a revenit. Semnalmente : 1,60 m inaltime; constitutie atletica; par negru; ochii caprui. Nu se cunosc semne particulare.

Persoanele care pot sa ofere relatii cu privire la locul in care s-ar putea afla persoanele reclamate disparute sunt rugate sa sune la I.P.J. Maramures – Biroul Urmariri tel.: 0262-207763; 0720600819.

Dana Georgiana NeamtMonica Laura Rus


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More