Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Două persoane au fost arestate preventiv în urma percheziţiilor desfăşurate de poliţiştii bistriţeni

0 35

bani falsi bancnote 100 lei

Ieri, patru persoane, reţinute la data de 30 iunie în urma percheziţiilor efectuate de poliţiştii bistriţeni, au fost prezentate Tribunalului Bistriţa-Năsăud cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire în grup infracţional, spălare de bani şi înşelăciune.

Propunerea a fost însuşită în cazul unui tânăr, în vârstă de 34 de ani, din judeţul Suceava, şi al unui bărbat, în vârstă de 42 de ani, din judeţul Iaşi, faţă de aceştia fiind luată măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, aceştia fiind încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Bistriţa-Năsăud.

Faţă de o tânără, de 24 de ani, din judeţul Iaşi, şi un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din Braşov, judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus luarea măsurii obligării de a nu părăsi ţara pe o perioadă de 30 de zile.

La aceeaşi dată, cinci persoane aflate în executarea unor pedepse privative de libertate, respectiv tineri, cu vârste cuprinse între 25 şi 33 de ani, transferaţi din Penitenciarele Iaşi şi Botoşani, au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate Tribunalului Bistriţa-Năsăud cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire în grup infracţional, spălare de bani şi înşelăciune.

Faţă de alte trei persoane aflate în executarea unor pedepse privative de libertate în penitenciarele enumerate mai sus nu a fost luată nicio măsură preventivă.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigaţii Criminale pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More