Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Două persoane bănuite de furt, depistate în flagrant de polițiștii clujeni

0 28

Poliţiştii au depistat, în flagrant delict, un bărbat şi o femeie care ar fi sustras mai multe bunuri de la un bărbat, pe care le deţinea asupra sa.

La data de 14 septembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 6 Poliţie au identificat două persoane bănuite de sustragerea unui genţi şi a unui telefon mobil.
Astfel, în jurul orei 20:30, un bărbat de 55 ani, din judeţul Sălaj şi o femeie de 42 de ani, din comuna Aghireşu, judeţul Cluj, i-ar fi sustras unui bărbat o geantă şi un telefon mobil, în timp ce acesta se deplasa pe strada Observatorului.
La momentul comiterii faptei, persoana vătămată, un bărbat de 59 de ani, din Cluj-Napoca, a relatat poliţiştilor că persoanele bănuite l-au deposedat de geanta pe care o purta pe umăr, în care se aflau mai multe acte, bani şi obiecte, sustrăgându-i totodată şi telefonul mobil pe care îl ţinea în mână.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Pentru a nu deveni o victimă a infracţionalităţii stradale, poliţiştii recomandă:
• Evitaţi deplasările pe trasee aflate în zone mai puţin circulate;
• Dacă din diverse motive trebuie să circulaţi după lăsarea întunericului, ocoliţi locurile neiluminate;
• Când observaţi că sunteţi urmăriţi de un individ sau de mai mulţi deplasaţi-vă prin zone intens circulate, chiar dacă acest lucru presupune schimbarea traseului;
• Nu vă afisaţi ostentativ cu obiecte de valoare;
• Nu vă lăudaţi persoanelor necunoscute cu bani sau valori pe care le aveţi asupra dumneavoastră sau acasă.
Pentru evitarea unor asemenea situaţii, vă reamimtim că principala modalitate de prevenire o constituie manifestarea unei atenţii deosebite faţă de bunurile personale (poşetă, telefon, portmoneu, bani, etc).
Un comportament prudent va descuraja şi va împiedica acţiunea infracţională!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More