Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Două persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni, identificate de polițiști

0 77

La data de 24 octombrie a.c., în cadrul cercetărilor într-un dosar penal, privind săvârșirea infracțiunii de furt, faptă înregistrată inițial cu autor necunoscut, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Bistrița au identificat un tânăr, de 18 ani, din Bistrița, bănuit de comiterea faptei.

Tânărul este cercetat pentru faptul că, la data de 15 mai 2016, în timp ce se afla în incinta unui bar, de pe raza municipiului, ar fi sustras un telefon mobil, cauzând un prejudiciu de 800 lei.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.

Cercetările continuă de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale.

***
De asemenea, la aceeași dată, 24 octombrie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal, înregistrat inițial cu autor necunoscut, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 36 ani, din județul Mureș, bănuit de comiterea infracțiunii.

Bărbatul este cercetat pentru faptul că, la data de 10 iulie a.c., ar fi săvârșit infracțiunea de tentativă de furt dintr-o locuință, de pe raza comunei Lechința.

Față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, cu propunerea luării unei măsuri preventive.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More