Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Două persoane din Dej sunt date dispărute

0 84

persoane-disparute-dej

Poliţiştii clujeni caută un bărbat, de 78 de ani, din municipiul Dej, care a plecat de acasă şi nu a mai revenit până în prezent. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acestuia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112.

La data de 15 aprilie , TRAIAN MOLDOVAN, în vârstă de 78 de ani, a plecat de la domiciliul său, din municipiul Dej, judeţul Cluj, şi nu a mai revenit.

Bărbatul are 1,65 m. înălţime, aproximativ 55 de kg., constituţie astenică, calviţie, ochi albaştri.

La data dispariţiei, acesta purta pantaloni din pânză neagră, geaca din piele neagră şi căciulă din blană de miel.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea bărbatului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Poliţiştii clujeni caută o femeie, de 39 de ani, din municipiul Dej, care a plecat de acasă şi nu a mai revenit până în prezent. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112.

La data de 10 aprilie a.c., ADRIANA MARIA TĂMAŞ, în vârstă de 39 de ani, a plecat de la domiciliul său, din municipiul Dej, judeţul Cluj, şi nu a mai revenit.
Femeia are 1,60 m. înălţime, aproximativ 50 de kg., constituţie astenică, faţa ovală, ochi căprui, părul lung şaten – vopsit blond închis.
La data dispariţiei, aceasta purta pantaloni de tip jeans albaştri, geacă scurtă din pânză portocalie şi era încălţată cu cizme ¾ din imitaţie de piele, de culoare neagră, cu ţinte metalice în zona exterioră a gleznei.
Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea femeii sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More