Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Două sectoare de autostradă, închise din cauza poleiului provocat de ploaia îngheţată/ Trafic restricţionat de viscol pe mai multe drumuri

0 161

Poleiul cauzat de ploaia îngheţată (freezing rain) a provocat în ultimele 12 ore închiderea a două sectoare de autostradă şi restricţionarea tonajului pe două sectoare de drum naţional. Un alt sector de drum naţional rămâne închis din cauza depunerilor de zăpadă şi a viscolului.

Potrivit CNAIR, sâmbătă dimineaţă, din cauza poleiului, este interzis accesul tuturor categoriilor de autovehicule pe A2 între Lehliu şi Drajna, judeţul Călăraşi, şi pe A3, între Bucureşti şi Centura Capitalei.

Din aceleaşi motive, autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 t nu pot circula pe DN 2B, între localităţile Buzău- C.A. Rosetti-Vizireni, judeţul Buzău, şi pe DN 2C între Costeşti, judeţul Buzău şi Slobozia, judeţul Ialomiţa.

DN 67C, pe sectorul cuprins între Novaci şi Rânca, judeţul Gorj, rămâne închis circulaţiei, însă din cauza ninsorilor şi a viscolului. Pe acest sector de drum este permisă doar circulaţia controlată a autovehiculelor 4×4 sau care sunt echipate cu lanţuri antiderapante, cu masa maximă autorizată mai mică de 7,5 t, care au fost surprinse în zonă de codul galben de ninsori şi viscol. Aceste vehicule sunt însoţite de utilajele de deszăpezire ale SDN Târgu Jiu, atât la urcare cât şi la coborâre.

În acţiunile de deszăpezire şi de combatere a efectelor poleiului, au fost implicaţi în ultimele 12 ore peste 4.000 de oameni din direcţiile regionale şi din centrala CNAIR, în teren, în baze şi în comandamentele de iarnă de la nivel local şi central.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More