Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

”Dragi elevi, nu vă mai bateţi capul cu şcoala, este o pierdere de timp” – Site-ul Ministerului Educaţiei, atacat cibernetic

0 1.602

Site-ul Ministerului Educaţiei a fost atacat cibernetic, iar hackerii au postat un mesaj în care afirmă că sistemul este ”foarte prost”. ”Dragi elevi, nu vă mai bateţi capul cu şcoala, este o pierdere de timp”, a apărut pe site-ul instituţiei, înainte ca pagina să fie setată ca fiind în mentenanţă.

Site-ul Ministerului Educaţiei a fost piratat, iar hackerii au postat un mesaj în care afirmă că sistemul este foarte prost.

”Sistemul de învăţământ românesc este unul foarte prost, care nu te învaţă absolut nimic util, ci doar te îndoctrinează cu informaţii inutile”, a apărut, luni dimineaţă, pe site-ul instituţiei.

Hackerii susţin că ”şcoala este o pierdere de timp”.

”Dragi elevi, nu vă mai bateţi capul cu şcoala, e o pierdere de timp. Ce te învaţă şcoala în 10 ani poţi învăţa gratis pe Youtube în 10 luni”, se mai arata în mesaj.

La ora transmiterii acestei ştiri platforma este nefuncţională, dar apare un mesaj setat de Sistemul de Telecomunicaţii Speciale, care arată că site-ul este în mentenanţă.

Oficialii Ministerului Educaţiei nu an transmis precizări deocamdată în legătură cu incidentul, nici dacă datele elevilor au fost sustrase.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More