Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dragnea își urcă în cap primăriile. Edilii pe punct de revoltă

0 145

Liviu Dragnea pierde încet controlul. Primarii, nemulțumiți de proiectul de buget, se revoltă în fața liderului PSD.

După lungi discuții cu președintele PSD, Liviu Dragnea, avute ieri, 6 februarie, primarii își arată constant nemulțumirile în ceea ce privește proiectul de buget care, spun ei, poate duce în prag de faliment administrațiile locale.

Printre vocile cele mai fervente s-au numărat mai ales Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 al capitalei, și Gheorghe Falcă, primarul Aradului. Ambii sunt extrem de nemulțumiți nu doar de proiectul de buget, dar și de atitudinea liderului PSD, care îi sfidează. Declarațiile primarilor arată astfel lipsa de încredere în actuala Guvernare și par a pune în lumină anumite tactici înșelătoare a lui Liviu Dragnea. Redăm mai jos câteva din declarațiile primarilor după întâlnirea de ieri cu Liviu Dragnea, declarații preluate de cei de la Digi24.

Robert Negoiță:

„Dacă au crescut veniturile la bugetul de stat cu 32%, cea mai mare creştere din istoria României, că aşa am văzut pe Facebook şi n-am decât să iau de bun, că doar nu ne mint cei care ne conduc… Dacă în administraţia centrală au crescut cu 32%, la noi de ce se taie sau se spune să nu pierdeţi faţă de acum doi ani?”

„Dragnea ne-a spus astăzi: ‘Domnilor, eu puteam să nu vă dau nimic. Până la urmă e la noi, noi avem pâinea şi cuţitul şi noi decidem. Noi avem majoritatea în Parlament, noi decidem, putem să nu vă dăm nimic’. Aşa ne-a spus”.

Gheorghe Falcă:

„Dl Dragnea ne-a spus o parte din ieșire: să dăm noi afară oameni, să schimbăm noi sistemul social, să venim cu proiecte de zone metropolitane. Nu vorbim de culoare politică, e lovitură pe tot sistemul administrației”.

„Nu ne-am înțeles. Cel mai dureros este că cifrele, care sunt cifre, pentru unii arată ceva, pentru alții altceva. Sunt pierderi masive pentru municipii.”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More