Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dragnea și Morar au semnat proiectul de reabilitare a 23 de străzi din Dej FOTO/VIDEO

1 74

Dragnea si Morar au semnat proiectul de reabilitare a 23 de strazi din Dej

Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Liviu Dragnea, a fost prezent astăzi la Dej și a participat la inaugurarea proiectului „Reabilitare Colegiu Andrei Mureșanu Dej”. Acesta a dat ”undă verde” unui nou proiect extrem de important pentru comunitatea dejeană.

Prezența la Dej a ministrului a avut dublu scop, marcarea finalului unui proiect finanțat din fonduri europene și startul pentru o nouă investiție, Liviu Dragnea, semnând un nou proiect pentru Dej cu finanțare europeană.

În sala festivă a școlii din Dej, primarul Morar Costan și Ministrul Dezvoltării Liviu Dragnea au semnat proiectul „Modernizare străzi în Municipiul Dej”, în valoare de 17 milioane de euro, primăria contribuind cu numai 2% din sumă. La eveniment a participat și premierul Victor Ponta, care a avut numai cuvinte de laudă despre municipiul Dej.

Vă reamintim, în urmă cu o lună, un reprezentant al Ministerului Dezvoltării și Administrației Publice, a efectuat împreună cu edilul Dejului o vizită de lucru pentru verificarea corelării datelor proiectului cu cele din teren, înainte de semnarea contractului. Au fost parcurse, fiecare dintre cele 23 de străzi, prinse în proiect.


Dragnea si Morar au semnat proiectul de reabilitare a 23 de strazi din Dej by Irina Maxim

Citește și: Proiectul de modernizare a 23 de străzi din Dej, în linie dreaptă

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More