Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dragonii transilvani au împădurit Valea Chiejdului – FOTO

0 133

Dragonii transilvani au impadurit Valea Chiejdului (1)

Batalionul 811 Infanterie Dej în parteneriat cu Ocolul Silvic Dej a desfășurat ieri o amplă acțiune de împădurire în zona Valea Chiejdului, în cadrul campaniei ”Luna plantării arborilor.”

Ca și în anii precedenți, “Dragonii transilvani”, susținuți de comandantul unității, colonel Sever Zanc, au răspuns prompt și la acțiunea de împădurire din acest an, fiind printre cei mai eficienți voluntari, apreciați ca atare de inginerul Radu Emilian, reprezentat al conducerii Ocolului Silvic Dej. Inginerul Radu Emilian s-a arătat mulțumit de colaborarea cu militarii Batalionului 811 Infanterie, aducându-și aminte că în 2011 și 2012, aceeași “luptători” au plantat puieți în zona complexului balnear Toroc și în zona localității Nireş.

Aproximativ 50 de militari dejeni au reușit luni să planteze peste 2800 de puieți de gorun și paltin, acoperind o suprafață de aproximativ 5.300 m2 din zona Valea Chiejdului (vecinătatea estică a localității Dej), afectată de alunecări de teren.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More