Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

“Dragonii Transilvani” participă la exercițiul multinațional COMBINED RESOLVE VIII din Germania

0 352

Militari din cadrul batalionului ”Dragonii Transilvani” participă în aceste zile la exercițiul multinațional COMBINED RESOLVE VIII, care se desfășoară în perioada 19.04 – 16.06.2017,  fiind implicați un număr de peste 3400 de militari din 6 țări membre NATO – România, Statele Unite ale Americii, Albania, Lituania, Slovenia, Ungaria și 4 țări partenere.

Acesta este structurat în trei faze și se desfășoară în bazele militare Grafenwoehr și Hohenfels de pe teritoriul Germaniei.

În perioada 11.05 – 18.05.2017, sub comanda locotenent colonelului Bivolaru Tudor, militari din cadrul statului major al Batalionului 811 Infanerie Dej, sau “DRAGONII TRANSILVANI” cum sunt cunoscuți pe timpul participării la misiuni în afara teritoriului național, sunt prezenți la execițiul de comandament, în cadrul fazei a doua a exercițiului multinațional COMBINED RESOLVE VIII la baza militară Grafenwoehr.

Această etapa precede ultima fază a exercițiului care va avea loc începând cu finele lunii mai până la jumătatea lunii iunie la baza militară Hohenfels. Militarii Batalionului 811 Infanerie “DRAGONII TRANSILVANI” acționează în subordinea Brigăzii 3 Blindate/Divizia 4 Infanterie a armatei SUA.

Militarii români sunt perfect interoperabili cu armatele celorlalte state participante la exercițiu, demonstrând încă o dată gradul de pregătire dobândit, se mai precizează în comunicatul de presă al Batalionului 811 Infanterie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More