Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dragoș Militaru și-a prelungit contractul cu FC Unirea Dej. Va conduce echipa încă 2 ani

0 197

Antrenorul echipei de fotbal Unirea Dej a semnat în această dimineață contractul de prelungire a colaborării cu echipa de pe malul Someșului. Noul contract este valabil până în vara anului 2023, anunță Unirea Dej.

Vechiul contract între cele două părți expira la finalul acestui sezon, însă rezultatele bune obținute de Militaru pe banca Unirii Dej i-a convins pe cei din conducerea clubului să meargă tot pe mâna acestuia pentru următorii doi ani.

“Dragoș Militaru este un antrenor profesionist, extrem de implicat în tot ceea ce face, cu dorință de a evolua. În aceste condiții, prelungirea contractului pentru încă un sezon a venit natural, fiind o condiție importantă în asigurarea stabilității proiectului fotbalistic de la Unirea Dej. Faptul că am reușit acest lucru înseamnă că ambele părți își doresc o derulare a activității având la bază aceleași principii și coordonate de performanță sportivă. Împreună cu toți cei implicați – domnul primar, Consiliul Local, sponsori, suporteri, băieții minunați din “Brigada Someșeană” – sper să ducem clubul Unirea Dej cât mai sus posibil”, a declarat Gabriel Magdaș, președintele executiv al Unirii Dej.

“Este de fapt o prelungire a proiectului prin care am încercat să ne dezvoltăm și îmi doresc să continuăm acest proces cât mai mult timp. Toți factorii din club și cei care susțin echipa sunt implicați și sper să fie la fel și în continuare, acesta fiind factor decizional pentru a prelungi înțelegerea. Eu îmi doresc să fim mai buni de la an la an și această mentalitate trebuie să o aibă și clubul. Știu că nu e ușor pentru că pașii au fost destul de rapizi, de la o echipă de Liga 3, din a doua parte a clasamentului, la o echipa de prima parte a clasamentului Ligii 2. Acest progres îmi doresc să îl continuăm”, a spus Dragoș Militaru după semnarea contractului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More