Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dragoste, amenințare și nerespectarea hotărârii judecătorești

0 207

Un bărbat, de 33 de ani, a fost reținut pentru amenințări la adresa fostei iubite și pentru nerespectarea hotărârii judecătorești. Bărbatul mai este cercetat și în alte două dosare penale privind infracțiunile de lovire și alte violențe.

Polițiştii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 4 Poliție au dispus La data de 5  februarie a.c., reținerea unui bărbat, de 33 de ani, din Cluj-Napoca, pentru nerespectarea hotărârii judecătoreşti şi amenințare.

Cel în cauză ar fi luat legătura telefonică cu fosta concubină, o tânără din Cluj-Napoca, pe care ar fi amenințat-o cu acte de violență. Astfel, acesta ar fi încălcat ordinul de protecție emis de către Judecătoria Cluj-Napoca, prin care se interzicea orice contact cu reclamanta, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod.

Cel în cauză este cercetat de către polițişti în alte două dosare penale care privesc infracțiuni de amenințare şi lovire sau alte violențe, fapte prevăzute de Codul penal.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More